God morgon här från soffan med datorn i knät! klockan går mot 06:00. Nog är det lite ottestuk att vakna 05:00. Men är en vaken och kroppen inte vill vistas mellan lakanen längre då stiger då jag upp. För det är utan tvekan just idag något med det där guldet i munnen. Att få vakna och ha en dag framför sig. Få brygga kaffet, bre mackorna. Fundera på om det är bloggdags. Ta astmamedicinen, klarna luftrören och komma igång. Skriva idag? Ja ...

 

Texten på lappen i denna bilden; Vi kommer aldrig bli som förr. Från projekt Art Skape 2017 i Värmland. Konstnär Case Maclain .

Helgen har gått med härligt innehåll. Lördagen varm och inbjöd till att strosa på stan. Ville ha lite folk omkring mig. Fota och filma, finnas till och vara. 


Söndagen stavgång några timmar, växla några ord här och var. Sist jag handlade köpte jag jäst. Jag har längtat så efter bullar! Kanelbullar. Vaniljbullar! Så jag bakade bullar när jag kom hem! Bullbakslycklig. Frasiga till kaffet! Milde tid det slank ner flera stycken. Vilade en stund och tog påtar.