Stav- och slarvfel:  Förekommer ofta i mina inlägg och i mina kommentarer.  Tanken springer före hjärnan helt enkelt när fingrarna dansar tangentdansen. Har lagt lite energi på att bli bättre, men det tar så mycket tid, skriv - och läsglädjen  blir så mycket mindre. Tacksam för överseende.

Prioritet: Vi prioriterar en hel del i våra liv. Bryoritet finns nog med i den prioriteringen. Vi gör det som vi bryr oss om och i. 

I övrigt: C-tiden går sin gilla, jag menar ogilla gång. Den är där.  Det lär komma en tid efter fast vi inte vet när.  Avvaktar och håller ställningarna framåt hur det ter sig med spridningen och ser an det här med inomhuskontakter kollektivtrafik  osv. Det underliga är att det nu finns en vana på att tackla situationen och ändå ha det bra. Känna livet pågå trots allt.  Oro, saknad och längtan går med en i det att ha det bra - också.

Jag inser att så mycket som jag har planerat när läget tillåter och jag är bekväm med det kommer jag inte alls att vara hemma särskilt mycket, mer än för att bjuda alla vänner och familjen på inflyttningsfesterna som aldrig blev av. Damluncher mm. Den aspekten gör något med mig  8-)  Hur jag ska hinna med alla utställningar jag vill gå på, besöka operan, teatern, föreläsningar, simma, gymmet och det egna måleriet där jag ju vill ställa ut och ordna om det med -  mycket göra sköna tanke   8-) 

Dagens bild

Här är min dasslittertur. Har du någon? 

Dagens Vad ser du bild?

Gissa gärna om du vill :-)